Simspiration

Alltså jag är så trött på detta ställe som frantonar som både ett dagis och ett ålderdomshem just nu. Det är kallt på balkongen och nån gamling behöver hjälp för att katetern har gått sönder. Samtidigt är jag livrädd för att skrivas ut. Jag gillar livet och vill leva. Men just nu överlever jag bara. 
 
Sitter just nu och väntar på att min rummis läkarsamtal ska bli klart, så hon och jag kan hålla. Med personalen och handla. Slut på cigg och slut på choklad. Och när jag inte sitter ute och röker så spelar jag sims. Så ni får se lite fina bilder därifrån istället för från mitt liv. Jag är så fäst vid mina simmar. 
 
 

blä.

Hej hallå och hola.
 
mår sisådär men skrattar ändå åtminstone.
 
möblerade om mitt och min rummis rum här på avdelningen och byggde ihop en dubbelsäng, sedan kollade vi på film på min dator och åt glass choklad chips ostkrokar. spelar en massa sims och har börjat använda min simstagram igen. jag saknar skrivandet, det poetiska och fina. hm. aja. vi ses och hörs.

Sjukhusvyer

Rymde från psyk och fick lpt på mig. Och mycket mer än så händer inte. Eller jo, där ljög jag.  Det händer massor. 
Jag och Embla fortsätter att pussas och gosa och har bokat en resa till Lissabon ihop! Kommer att bli fantastiskt. Vi båda är lika kär i vårat förhållande som vi är i varandra, har skapat en fb-sida för vårat förhållande, en instagram (som vi inte outat än), ska göra en musikvideo och bara har allmänt stora planer. Vi ska ta världen med stordåd.
 
I övrigt har min ork nått verkligen botten och jag kraschade, igen. Jag försökte var vaksam, och det funkade till viss del. Har mest velat dö men jag tror att det är påväg att vända nu, idag känner jag ork för första gången på länge. 
 
Nu om dagarna vandrar jag runt i korridoren, lyssnar på musik i hörlurarna på mitt rum, eller är på balkongen och röker i kylan. Det har börjar en FANTASTISK skötare här på avdelningen. Ska prata med henne efter kvällsfikat som de nog börjar dyka fram alldeles strax. 
 

RSS 2.0