Min fina Embla

 
Firade jul med familjen och fick en polariodkamera som nog får räknas till den bästa presenten. Hade en behaglig jul och tog den som den kom, hade dock noll julkänsla. Men det var mysigt ändå. 
Fotade slut på filmen till kameran första dagen och har nu beställt ännu mer film på wish. Och lite till grejer från wish. Oops. 
 
Juldagen firade jag med fina vänner och råkade somna inne på en toa med huvudet mot sitsen inne på fenix. Igen: Oops. Men det var fint och kul att go lite loco. Då behöver jag inte göra det på nyår, har fått min dos redan. På nyår blir jag nog nykter, fira först med kompis Elin och sedan med min fina Embla. 
 
Här bjöd jag Embla på maxdejt och hon hade sin hund med sig så vi kunde inte äta inne på max, och maten skulle hinna bli kall om vi gick med den hem. Så smarta som vi är så tog vi med oss filtar innan vi gick till max, och sedan åt vi ute vid deras bänkar och bord. Och den 27e varje månad kommer bli ett speciellt datum.
 
Nyårspresent till Embla som jag pysslat ihop. Ett pentagram i elementen jord och eld. Jord för det stabila, eld för det passionerade. 
Wicca wicca wow wow typ. 

Midvinter

Jag ska från och med årsskiftet försöka att blogga varje dag, året ut. Wish me luck typ. Så oerhört dålig på att hålla bloggen uppdaterad. Har iallafall fått jobb och så. Ska börja plugga halvtid på distans också, allmän psykologi på högskolan i Gävle. 
 
Titt som tätt slås jag av hur funktionell jag är. Och det är främmande. Jag har mått bra tidigare, men inte riktigt känns mig funktionell. Det var häftigt, kan skriva mer om det i ett senare inlägg. 
 
Är också inne i någon slags religiös identitetskris och håller på att mixa och matcha olika religioner för att se vad som passar mig. Just nu känner jag väl kanske kristen wiccan in progress. Typ. Kan skriva en massa om det senare också. Firade en wiccansk högtid med en kompis för någon vecka sedan iaf. Det var fint! 

RSS 2.0